Компрессор винтовой NEW SILVER 10/300 / (10 БАР-850 л/мин)

Компрессор винтовой NEW SILVER 10/300 / (10 БАР-850 л/мин)

1121680156
Нет в наличии
187 591 грн.
Доставка до 30 дней

 

Приобретение продукции из первых рук

 

Доставка за 24 часа

 

Возврат товара в течении 14 дней

Гвинтовий компресор NEW SILVER 10/300 ресивер 270 л. продуктивність 950/860 л. / хв., тиск, Атм.8 / 10, Потужність, кВт 7.5, з'єднання, дюйм 1/2 Компресори серії New Silver - це оптимальне економічне рішення для автосервісів, невеликих виробництв і виробничих ділянок, при роботі в умовах нерівномірного навантаження. Ресурс такого компресора в два рази більше в порівнянні з компресорами конкурентів.

Серія компресорів New Silver - це оптимальне економічне рішення для автосервісів, невеликих виробництв і виробничих ділянок, при роботі в умовах нерівномірного навантаження.

Особливості конструкції: Завдяки оптимальному поєднанню розмірів гвинтової пари, радіатора і масловіддільника, компресор виходить на робочу температуру всього за 4 хвилини. Це виключає утворення конденсату у внутрішньому контурі компресора. Замість традиційного термостата в компресорах New Silver використовується датчик температури. Він включає електровентилятор при досягненні температури 85 ° C і вимикає при 75 ° C.

Компресор випускається в трьох варіантах виконання:
на рамі, без ресивера;
на ресівері 200, 270 або 500 літрів;
на ресівері з осушувачем.

Компресор повністю готовий до роботи не вимагає монтажу, досить підключити його до пневмосистеме і підвести електроживлення.

Інтегрована гвинтова пара має мінімальну кількість з'єднань і зношуються елементів, що підвищує надійність компресора в цілому.

Автоматична робота компресора здійснюється за допомогою електронної панелі управління Easy Air. На дисплеї панелі керування відображаються основні робочі параметри: - статус компресора (режим нагнітання, режим холостого ходу, режим очікування); - температура повітряно-масляної суміші; - кількість годин напрацювання (загальна кількість годин напрацювання і кількість годин до проведення чергового технічного обслуговування). Якщо при роботі компресора виникають позаштатні ситуації, то панель управління Easy Air автоматично відключає установку.

Звуковбирні панелі корпусу гарантують низький рівень шуму, тому можна встановлювати компресор безпосередньо в робочій зоні

Охолодження компресора забезпечує електровентилятор з термодатчиком. Це гарантує оптимальну робочу температуру в будь-яких умовах експлуатації. Термореле запобігає виходу з ладу компресора через перегрів. Охолодження масла здійснюється в радіаторі.
Для забезпечення оптимального теплового режиму необхідно встановити компресор на відстані не менше 1 м від стіни.

Система плавного пуску "зірка трикутник" знижує навантаження на електромережу при включенні компресора.
Повітряно-масляна суміш, утворена в гвинтової групи, проходить через повітряно-масляний сепаратор. Він забезпечує вміст олії в стислому повітрі на виході з гвинтового компресора на рівні не більше 3 мг / м3.
Компресори серії New Silver D додатково оснащені вбудованим рефрижераторним осушувачем. Це дозволяє істотно знизити кількість конденсату на виході компресора (точка роси + 3 ° С).

Загальна компоновка компресора і використання інтегрованого гвинтового блоку полегшують проведення сервісного обслуговування, завдяки легкому доступу до всіх деталей. ТО може здійснюватися силами споживача.

Технічні характеристики гвинтового компресора NEW SILVER 10/300
Ресивер, л 270
Повітря, л / хв 950/860
Тиск, бар 8/10
Потужність, КВт 7,5
З'єднання, дюйм 1/2 "
Вага, кг 217
Габарити, мм 1460х540х1250
1121680156

Характеристики товаров

Производитель
FIAC
Гарантия, мес
12
Тип компрессора
Винтовой
Категории товаров 1
Компрессорное оборудование
Категории товаров 2
Винтовые компрессоры

Конкретные ссылки

Комментарии (0)
Еще нет отзывов.

16 других товаров из той же категории: