• -22%
хіт продажу

Кейс на колісах XXL пустий

44129_WH
Немає в наявності
25 500 грн.
19 890 грн. Заощадити 22%
Доставка 20 днів

 

Придбання продукції з перших рук

 

Доставка протягом 24 годин

 

Повернення товару протягом 14 днів

Кейс на колесах XXL порожній WIHA (44129_WH) – це мобільна система зберігання інструменту для професійного користування. Зовні, є валізу з колісною базою, яка може використовуватися в ролі робочого місця слюсаря. Орієнтований кейс на будівництво та автосервіс.

Особливості кейсу на колесах XXL 44129_WH Мобільність, місткість і міцність – критерії, які лагідно описують цей продукт. Постачається кейс без інструменту, але з м'якими вставками-ложементами на липучках. Транспортування може виконуватися двома способами: · Переміщення на колісній осі.· Перенесення руками – є потужна зручна рукоять збоку. Кейс WIHA XXL не забирає багато місця для зберігання. Є 4 висувні ніжки, які перетворюють валізу на зручний столик. Для більшої зручності слюсаря конструкція має висувні полиці. Корпус кейсу твердий, має підвищену міцність. Є захист від вологи та фізичних ушкоджень. При необхідності, валізу можна використовувати як підставку або сходинку.

Технічні характеристики кейсу WIHA 44129_WH

· Габарити у складеному стані – 683х496х335 мм.· Довжина рукоятки, що висувається - 330 мм. · Оформлення – перфорована сітка на внутрішній стороні кейсу та м'яких панелях для інструменту.
44129_WH

Характеристики товарів

Производитель
WIHA
Категории товаров 1
Шафи, інструментальні ящики та візки
Категории товаров 2
Ящики

Конкретні посилання

Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.

16 інших продуктів у тій же категорії: